Klauzula informacyjna
KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zasady naboru

Nabór uczniów do klasy pierwszej odbywa się poprzez wypełnienie „Deklaracji wyboru szkoły podstawowej” udostępnianej przez przedszkole/ oddział przedszkolny, w którym dziecko realizuje roczne obowiązkowe przygotowanie przedszkolne.

Obwód Szkoły Podstawowej nr 164 im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego obejmuje ulice:

UlicaNumery
Bratysławskastrona nieparzysta (bez 17a i 21)
Bratysławskastrona parzysta
Celnacała
Chodkiewiczacała
Dembińskiegocała
Elektronowacała
Kajakowacała
Karolewskaod 35 i 48 do końca
Kurpiowskacała
Mińskacała
Nad Karolewkącała
Narciarskacała
Norwidacała
Nowe Sadycała
Objazdowacała
Obywatelskaod nr 90 i 99 do końca
Trójskokcała
Unii Lubelskiejnr 2
Wileńska2 – 22 , 1 -29
Wioślarskacała
Wróblewskiego od 37 i 78 do końca
Wygodnacała
Wyspiańskiegocała
Żubrowejcała
Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Podstawowa nr 164 im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego w Łodzi
data: 01-05-2015
wytworzył: Agnieszka Jacewicz
data: 01-05-2015
data: 01-05-2015
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

    Statystyka odsłon tej strony:

    Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 375